foto

Donald Lawton

  • nar. 10.5.1908
    Minsk, Ruské impérium
  • zem. 18.10.1990 (82 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Justine
1966 Útok na Queen Mary
1965 Do Not Disturb
1964 Dva záletníci
1963 Bye Bye Birdie
1960 Midnight Lace
Seven Thieves
1958 The Perfect Furlough
1957 Funny Face
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
1955 Chyťte zloděje
So This Is Paris
The Purple Mask
1954 Knock on Wood
1953 Latin Lovers
Treasure of the Golden Condor
1952 Road to Bali
1951 Ghost Chasers

TV seriály

1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 The Veil (TV seriál) - herec, a.z.
1957 Casey Jones (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace