foto

Rudy Giuliani

  • nar. 28.5.1944 (74 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Moneyball - a.z.
2007 Simpsonovi ve filmu
2006 Dokažte mi vinu - a.z.
2005 This Revolution - a.z.
2003 Kurs sebeovládání
Remembering Mario
2001 Lullaby of Broadway: Opening Night on 42nd Street, The (divadelní záznam)
1999 Burani ve městě
1996 Eddie

TV seriály

2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Ďábelsky božský, božsky ďábelský (S01E01)
1998 LateLine (TV seriál) - a.z.
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Squawk Box (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál) - a.z.
TIME: The Kalief Browder Story (TV seriál) - a.z.
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál) - a.z.
Září po patnácti letech (TV film)
2015 Live From New York!
Thank You for Your Service
2014 Král švindlu: Příběh Lance Armstronga - a.z.
Who Is Vermin Supreme? An Outsider Odyssey
2012 Central Park Five, The - a.z.
Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
Největší esa mafie (TV seriál)
Occupy Unmasked - a.z.
The House I Live In - a.z.
Žena, která tam nebyla (TV film) - a.z.
2011 Ethos - a.z.
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2009 'Hick' Town
30 for 30 (TV seriál)
2008 9/11: Blueprint for Truth - The Architecture of Destruction - a.z.
Chasing Churchill: In Search of My Grandfather (TV seriál)
2007 Endgame: Blueprint for Global Enslavement - a.z.
Le Cirque: A Table in Heaven
Loose Change: Final Cut
Mr. Untouchable - a.z.
Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film) - a.z.
The Gates - a.z.
Zeitgeist: The Movie - a.z.
2006 ...So Goes the Nation - a.z.
911 Mysteries Part 1: Demolitions - a.z.
2005 Martial Law 9/11: Rise of the Police State - a.z.
2004 911 in Plane Site - a.z.
Broadway: The American Musical (TV seriál) - a.z.
Nine Innings from Ground Zero (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál) - a.z.
2002 In Memoriam: New York City (TV film)
2001 History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
Koncert pro New York - živě (koncert)
Last Party 2000
1999 Mother-Tongue: Italian American Sons & Mothers (TV film)
New York: A Documentary Film (TV seriál)
1998 Italians in America (TV film)
New York City... Come Visit the World
SexTV (TV seriál) - a.z.
1994 TV Nation (TV seriál)
1993 Moderní zázraky (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál) - a.z.
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2014 90. léta (TV pořad)
Good Morning Britain (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad) - a.z.
Late Night with Seth Meyers (TV pořad) - a.z.
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad) - herec, a.z.
2012 Larry King Now (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Saturday Night Live in the 2000s (TV pořad) - a.z.
2009 Hannity (TV pořad) - herec, a.z.
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The 7PM Project (TV pořad) - a.z.
2008 The Rachel Maddow Show (TV pořad) - a.z.
2007 Red Eye (TV pořad) - a.z.
2005 The Colbert Report (TV pořad) - herec, a.z.
2004 101 Most Unforgettable SNL Moments (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2 (TV pořad) - a.z.
The Apprentice (TV pořad)
2003 Enough Rope with Andrew Denton (TV pořad)
2002 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell (TV pořad) - a.z.
The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad) - herec, a.z.
This Week (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad) - a.z.
Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad) - herec, a.z.
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad) - a.z.
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - herec, a.z.
1952 Today (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace