foto

Joachim Schönitz

  • nar. 13.6.1941 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Království zlé čarodějnice
1989 Narrenweisheit (TV film)
1988 Kai aus der Kiste
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Blonder Tango
Ernst Thälmann (TV film)
Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
1984 Der Lude
1982 Malá tlustá Tilla
1979 Blesky nad Mexikem
Katův bratr
1978 Oh, diese Tante (TV film)
Šelma
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Modré světlo
1975 Pokrevní bratři
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1970 Nächtliche Mutprobe (TV film)
1969 Jungfer, Sie gefällt mir

TV seriály

1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1972 Tajemství And (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 Nachtasyl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky