foto

Magda Weigertová

  • nar. 29.6.1951 (68 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dítě číslo 44
2013 Ledová archa
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
Pátek čtrnáctého (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2001 Tuláci (TV film)
1991 Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1988 Kopytem sem, kopytem tam
1978 Radost až do rána
1977 Poslední zkouška (TV film)
Ráno budeme moudřejší (TV film)
1976 Střílej oběma rukama (TV film)

TV seriály

1979 Inženýrská odysea (TV seriál)

Dokumentární

2009 Alda (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace