foto

Nils Svenwall

  • nar. 7.10.1918
    Borås, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 5.4.2005 (86 let)
    Lidingö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1983 Midvinterduell (TV film)
1978 Kärlek genom ett fönster (TV film)
1968 Markurells i Wadköping (TV film)
1967 Den nakne mannen och mannen i frack (TV film)
1966 Hemsöborna (TV film)
1965 Gustav Vasa (TV film)
1964 Henrik IV (TV film)
Är du inte riktigt klok?
1963 Det går an (TV film)
Hittebarnet (TV film)
1962 Gisslan (TV film)
Handen på hjärtat (TV film)
Krigsmans erinran (TV film)
1961 Kardinalernas middag (TV film)
Mr Ernest (TV film)
Swedenhielms (TV film)
Vildanden (TV film)
1960 De lyckliga bröderna (TV film)
Skuggorna (TV film)
Stjärnan (TV film)
1959 Hemma klockan sju (TV film)
Lilith (TV film)
Oväder på Sycamore street (TV film)
Pojken Winslow (TV film)
Stängda dörrar (TV film)
Älska (TV film)
1954 I rök och dans
1953 Dansa min docka
1952 Blondie Biffen och Bananen
Flyg-Bom
Kärlek
Säg det med blommor
Trots
Čekající ženy
1951 Biffen och Bananen
Frånskild
Letní sen
Skeppare i blåsväder
Tull-Bom
1950 Fästmö uthyres
Kyssen på kryssen
Medan staden sover
U nás se to stát nemůže
Za štěstím
1949 Farlig vår
Jen matka
Kvinna i vitt
Kärleken segrar
Žízeň
1948 En svensk Tiger
Eva
Flottans kavaljerer
Jag är med eder...
Livet på Forsbyholm
Nu börjar livet
Přístav
Soldat Bom
1947 Konsten att älska
Kvinna utan ansikte
Pappa sökes
Tösen från Stormyrtorpet
1946 Kristin kommenderar
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Hans majestät får vänta
Idel ädel adel
Mans kvinna
Resan bort
Två människor
1944 Kejsarn av Portugallien
Klockan på Rönneberga
Narkos
1943 I dag gifter sig min man
Lille Napoleon
1942 Rid i natt!

TV seriály

1970 Röda rummet (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1968 Markurells i Wadköping (TV film)
1967 Den nakne mannen och mannen i frack (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky