foto

Axel Högel

  • nar. 23.3.1884
    Stockholm, Švédsko-norská unie
  • zem. 20.9.1970 (86 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Vildanden (TV film)
1960 Oväder (TV film)
1958 Den store amatören
Vi på Väddö
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
1956 Ett dockhem
Kulla-Gulla
Nattbarn
1955 Älskling på vågen
1954 Dans på rosor
Gud fader och tattaren
Herr Arnes penningar
Storm över Tjurö
1953 Ingen mans kvinna
1952 Flottare med färg
Hård klang
Kärlek
Oppåt med gröna hissen
Pro žhavou lásku mládí
Ubåt 39
1951 Tančila jedno léto
1950 Frökens första barn
Kvartetten som sprängdes
Min syster och jag
När Bengt och Anders bytte hustrur
När kärleken kom till byn
1949 Jungfrun på Jungfrusund
Lång-Lasse i Delsbo
Smeder på luffen
Sven Tusan
Syn přístavu
1948 Lars Hård
Vart hjärta har sin saga
1947 Livet i Finnskogarna
Rallare
1946 Begär
Klockorna i Gamla Sta'n
Saltstänk och krutgubbar
1945 Barnen från Frostmofjället
Den glade skräddaren
Galgmannen
I Roslagens famn
Jagad
Maria på Kvarngården
Svarta rosor
Tre söner gick till flyget
1944 Jag är eld och luft
Kejsarn av Portugallien
När seklet var ungt
Prins Gustaf
Släkten är bäst
1943 Bratrova žena
I brist på bevis
I mörkaste Småland
Kajan går till sjöss
Kungsgatan
Lille Napoleon
1942 Fallet Ingegerd Bremssen
Lågor i dunklet
Rid i natt!
Rospiggar
Vårat Gäng
1941 Landstormens lilla argbigga
Spökreportern
Tänk, om jag gifter mig med prästen
1940 ...som en tjuv om natten
Vi tre
1939 Hennes lilla majestät
I dag börjar livet
Kadettkamrater
Mot nya tider
My dva
1938 Dollar
Kamrater i vapenrocken
Kloka gubben
1937 En flicka kommer till sta'n
Häxnatten
1936 Bombi Bitt och jag
Familjen som var en karusell
1935 Kanske en gentleman
1925 Zatracenci
1923 Johan Ulfstjerna
1920 Bodakungen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky