foto

Rudolf Schröder

  • nar. 29.11.1970 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Lena Lorenz - Gegen alle Zweifel (TV film)
Vollmond
2016 Lena Lorenz - Lebenstraum (TV film)
2003 Kommando Holger Meins (studentský film)
1997 The Dreamer

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace