foto

Thomas Landl

  • nar. 1960
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
Kidnapped (studentský film)
Wonderland
Überlist
2013 Der Proband
Černá díra (TV film)
2011 Aitch
2010 Pastýřova panenka
2009 Gletscherblut (TV film)
2008 Smrt v horách
Wild Rebel
2006 Lékař z Wörthersee (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)

TV seriály

2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Notlügen (S04E04)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
In letzter Sekunde (E04)
Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Bruchlandung (S02E08)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der zweite Mann (S04E08)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky