foto

Cecilia Freire

  • nar. 17.11.1981 (38 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas
2015 Los Cárpatos
2008 Agenti dementi 2
Osmička ve vztahu
2007 Sobre las sábanas
2001 Sin vergüenza

TV seriály

2019 Justo antes de Cristo (TV seriál)
2018 La otra mirada (TV seriál)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (24)
2010 Impares premium (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2003 Vida de Rita, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky