foto

Horst Schäfer

  • nar. 23.6.1929
    Kassel, Preußen, Německá říše
  • zem. 3.12.1978 (49 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
V zemi blahobytu (TV film)
1973 Die Hosen des Ritters Bredow
1972 Der Adjutant (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Über ganz Spanien wolkenloser Himmel (TV film)
1970 Der Sohn des Cotopaxi (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1968 Hejtman Florián
1967 Der Mann aus Kanada (TV film)
Die Fahne von Kriwoj Rog
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Bengoa (TV film)
Eine kleine Hausmusik (TV film)
Geisterkomödie (TV film)
1965 Nachfolger, Der (TV film)
Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
Schule der Frauen (TV film)
1964 Der Narr (TV film)
Penzión Boulanka
Reizende Leute (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1959 Mlčící hvězda

TV seriály

1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Heimliche Hände (E40)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Rudí horolezci (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Haus am See (E02)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Schinderhannes (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky