foto

Christoph Jungmann

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keiner schiebt uns weg (TV film)
2016 Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2015 Anderst schön (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
2014 Mit Burnout durch den Wald (TV film)
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse (TV film)
Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Místo činu - Holčičky (TV film)
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2005 Kroky k nápravě světa
2004 Sám mezi dětmi (TV film)

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Mikado (S01E12)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky