foto

Alan Bergmann

  • nar. 17.10.1927
    New York, New York, USA
  • zem. 31.8.2017 (89 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Turbulence
1973 Carola (TV film)
1972 Welcome Home, Johnny Bristol (TV film)
1964 Black Like Me
Light Fantastic

TV seriály

1991 Swamp Thing (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Hitch-Hikers, The

TV seriály

1991 Stat (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Down to Earth (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky