foto

Leino Rei

  • nar. 18.3.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Třídní sraz po estonsku
2013 Malí detektivové a tajemství Bílé paní

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
2010 Riigimehed (TV seriál)
2009 Kättemaksukontor (TV seriál)
2006 Kelgukoerad (TV seriál)
Ohtlik lend (TV seriál)
1993 Õnne 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace