foto

James Bree

  • nar. 20.7.1923
    East Coker, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.12.2008 (85 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Downtime
1991 Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1988 Nevyřešený případ
On the Black Hill
1986 A Little Princess (TV film)
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1978 Odd Job, The
1976 Satan's Slave
1971 Prosím, pane!
1969 Ve službách Jejího Veličenstva
1964 Who Was Maddox?
1963 A Matter of Choice
1960 Never Let Go
1957 Kapička štěstí

TV seriály

1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1990 Uncle Jack and Operation Green (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
Galloping Galaxies! (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Lonelyheart Kid, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Too Near Home (S01E09)
Lost Sheep (S01E07)
Child's Play (S01E04)
další epizody (5)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Looking for Clancy (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Rising Damp (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Chain of Events (E11)
1970 A Family at War (TV seriál)
Ace of Wands (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Do Not Forsake Me Oh My Darling (E13)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Intrigue (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Mysteries and Miracles (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Six Napoleons (S01E07)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Money Man, The (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky