foto

Shee-tong Wong

  • nar. 20.9.1943 (76 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Somewhere Beyond the Mist
2014 Tian shi dou jiang shi
2013 Gu Huo Zai: Jiang Hu Xin Zhi Xu
2011 3D rou pu tuan zhi ji le bao jian
Bao wei zhan dui zhi chu dong la! Peng you!
2010 Fu chou zhe zhi si
2008 Da si xi
San bu guan
2007 Ren zai jiang hu
2006 Jopok manura 3
2005 Hei bai zhan chang
2004 Jiang hu
Ze go ah ba zan bau za
2003 Fu bo
2002 Inner Senses
2001 Zhi fa fan fa
2000 Killing Lover
1999 Zhen xin hua
1998 God.com
1997 Hei yu duan chang ge: Qie sheng zhu rou
1996 Yun cai wu fu xing
1993 Run for Life: Ladies from China
1992 Angel Delight
1991 Bo hao
1990 Fu gui bing tuan
1989 Kantonský kmotr
Yi dan qun ying
1984 Tong chiu ho fong nui
1983 Blood Money
The Trail
1982 Once upon a Rainbow
1981 Dai hung hei
1979 Die bian
1978 Gui ma gong fu
Zui jia bo sha
1977 Golgo 13: Kúron no kubi
Tie quan xiao zi
1976 Ba guo lian jun
Lao jia xie pai gu ye zi
Liu A-Cai yu Huang Fei-Hong
Pavučina smrti
1975 Biao chi fei yang
Chu jia ren
Hou sheng
Shen da
Stoupenci Šaolinu
Tao wang
Všichni muži jsou bratři
1974 Chong tian pao
Dian dan che
Dva hrdinové
Guai ren guai shi
Là dove non batte il sole
Na Zha
Peng you
Pět mistrů Shaolinu
Shao Lin zi di
Shatter
Wu da han
Wu hu jiang
Xi du zhe
Yi wang da shu
Šaolin: Škola bojových umění
1973 Chun man Dan Mai
Da dao wang wu
Fen nu qing nian
Hei ye guai ke
Jing cha
Mladý tygr
Pan ni
Pokrevní bratři
Shuang quan do
Wang ming lang zi
Zhong guo gong fu
1972 Chou lian hu an
Da sha shou
E ke
He qi dao
Král boxerů
Kuai huo lin
Kung-fu: Úder smrti
Ma yong zhen
Nian qing ren
Si qi shi
Železná dlaň
1971 Feng kuang sha shou
Jednoruký šermíř 2
Quan ji
Shuang xia
Wan jian chuan xin
Wu ming ying xiong
Ying wang
1970 Cha chi hu
Da luo jian xia
I'll Get You One Day
Long hu dou
Msta
The Young Girl Dares Not Homeward

TV seriály

2017 反黑 (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky