foto

Mary Jackson

  • nar. 22.11.1910
    Milford, Michigan, USA
  • zem. 10.12.2005 (95 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Walton Easter, A (TV film)
1996 Rodinná záležitost
1995 Walton Wedding, A (TV film)
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
Ozone
1992 Muž zázraků
Zločinecké způsoby (TV film)
1990 Skinned Alive
Vymítač ďábla III
1989 Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Big Top Pee-wee
1986 My Town (TV film)
1985 The Snow Queen (TV film)
1983 Matter of Choice for Billy, A (TV film)
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
Svého druhu hrdina
Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1979 Letters from Frank (TV film)
1978 Death in Canaan, A (TV film)
Návrat domů
1977 Legrace s Dickem a Jane
Oživlá
1974 Our Time
1973 Kid Blue
Of Men and Women (TV film)
Zamilovaný advokát
1972 Terror House
Trial of the Catonsville Nine, The
1971 Divocí tuláci
The Failing of Raymond (TV film)
1970 Letiště
1968 Terče
1956 Přesvedčení
1952 Anything Can Happen

TV seriály

1994 Christy (TV seriál)
1991 Good & Evil (TV seriál)
1990 Parenthood (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 Columbo (TV seriál)
Zkus mě chytit (S07E01)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Return to Peyton Place (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Howard's Girl (S01E15)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
I, Robot (S02E09)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Of Late I Think of Cliffordville (S04E14)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 Inside Detective (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace