foto

Shirley Booth

  • nar. 30.8.1898
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.10.1992 (94 let)
    North Chatham, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Year Without a Santa Claus, The (TV film)
1968 Smugglers, The (TV film)
1967 Do Not Go Gentle Into That Good Night (TV film)
1966 Glass Menagerie, The (TV film)
1958 Hot Spell
The Matchmaker
1954 About Mrs. Leslie
1953 Main Street to Broadway
1952 Vrať se, Sábinko
1949 Strawhat Cinderella

TV seriály

1973 A Touch of Grace (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky