foto

Carsten Eder

  • nar. 13.6.1978 (42 let)
    Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tatort - Meta (TV film)
2017 Tatort - Der scheidende Schupo (TV film)
2015 Bunkr
2009 Der Großvater (studentský film)
Männersache
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Potomci
2007 Krvavá stopa
Pochod milionů (TV film)
2006 Hochhaus

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Alles oder nichts (E09)
Stürmische Zeiten (E07)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Wieder so ein fieser Vollmer-Trick (S02E05)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
Policie Hamburk (TV seriál)
Riskante Entscheidung (S07E23)
Das Geheimnis der Braut (S07E22)
Helen (S07E21)
2008 Unschuldig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky