foto

Beatrice Sisul

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 The Wedding Year
2016 Kingova pomsta
2015 Quitters
2010 Virginia
2008 Gigantický
2006 Lying
Zmizení ráje
2004 Temptation
2002 Searching for Paradise
Year That Trembled, The
1999 Na útěku...

TV seriály

2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
2008 V odborné péči (TV seriál)

Dokumentární

2012 Muži, kteří vybudovali Ameriku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace