foto

Justus Johanssen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
Tatort - Die ewige Welle (TV film)
Tatort - Kein Mitleid, keine Gnade (TV film)
2018 Slunéčko sedmitečné (studentský film)
2017 Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
Tatort - Amour fou (TV film)
2016 Teroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konec (TV film)
2014 Talfallzug (studentský film)

TV seriály

2019 True Demon (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Seifenblasen (S22E17)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky