foto

Jacque Elaine Toberen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1994 Obchodníci s dětmi (TV film)
Ostrovy (TV film)
1993 Dům plný tajemství (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
1992 Ulice andělů (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 Little Piece of Heaven, A (TV film)
1987 Příšera z šatníku

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Dark Sky (S04E08)
2017 Bosch (TV seriál)
Clear Shot (S03E09)
Birdland (S03E06)
God Sees (S03E03)
2016 Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
2015 Pod kupolí (TV seriál)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
To nejsem (S03E02)
2014 Witches of East End (TV seriál)
The Son Also Rises (S02E02)
2013 Betrayal (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Happily Ever Aftermath (S01E20)
Love Sick (S01E17)
Plumed Serpent (S01E14)
další epizody (4)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
BeeWare (S01E03)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Motor City Blues (E17)
Beaten/Cover Letter (E14)
Ice Man/Malibu (E11)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
Royal Bubbles/Needle Drop (E04)
Local Hero/Overboard (E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Podraz (S01E19)
Pro kufřík plný peněz (S01E15)
Lék proti bolesti (S01E12)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
Kde je doma? (S01E03)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Změna rovnováhy (S15E20)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
další epizody (5)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
Strašidelný večer (S15E05)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
další epizody (6)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
Zkouška (S14E06)
Raněný policista (S14E03)
další epizody (8)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Nalož a leť (S13E09)
Jádro věci (S13E06)
Mít koho milovat (S13E03)
další epizody (7)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
Lidský štít (S12E07)
Za všechno může déšť (S12E04)
další epizody (8)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Výstřel do tmy (S11E08)
Ray ví, jak na to (S11E05)
Krutost (S11E02)
další epizody (6)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Všeobecný prospěch (S10E06)
další epizody (8)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
další epizody (8)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
Nový začátek (S08E05)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
další epizody (8)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Zachraň mě (S07E07)
Bentonovo rozhodnutí (S07E04)
Návrat domů (S07E01)
další epizody (8)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Smutný případ (S06E07)
Hříchy otců (S06E04)
Weaverová to zařídí (S06E01)
další epizody (7)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Trable začátečníků (S05E07)
Zmizení (S05E04)
další epizody (7)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Otcové a synové (S04E07)
Když se ucho utrhne (S04E04)
další epizody (7)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Strach z létání (S03E06)
Neptej se a mlč (S03E03)
další epizody (8)
1995 Virtuální realita (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Peklo a velká voda (S02E07)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
další epizody (4)
1992 Angel Street (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Pohotovost (TV seriál)
Strážcem bratra svého (S04E16)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Post Mortem (S03E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace