foto

Tim Tommasino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Los (TV film)
Nákaza (TV film)
1996 Loterie (TV film)
Smrti v patách (TV film)
Čmuchalové 2 (TV film)
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Půlnoční běh stále dokola (TV film)
1989 It Nearly Wasn't Christmas (TV film)

TV seriály

2018 Black-ish (TV seriál)
North Star (S04E17)
White Breakfast (S04E15)
Inheritance (S04E11)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
An Innocent Man (E09)
Back to Black (E08)
Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
Charity Case (S04E08)
All Groan Up (S03E22)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
It's Always Been This Way (S04E13)
From the Beginning, I Was Screwed (S04E11)
Worldstar! (S04E09)
další epizody (7)
2016 Still the King (TV seriál)
Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
Sucker (E03)
2015 Code Black (TV seriál)
Sometimes It's a Zebra (S01E04)
Murder in the First (TV seriál)
Nothing but the Truth (S02E10)
State of the Union (S02E07)
My Sugar Walls (S02E04)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
Uncle Carl (S05E08)
Rite of Passage (S05E05)
další epizody (5)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Sklizeň (S02E13)
Shameless (TV seriál)
Emily (S04E11)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
Strangers on a Train (S04E04)
další epizody (4)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Train Wreck (S03E10)
The Electrifying & Magnanimous Return of Beaverlamp (S03E07)
The Road to Hell Is Paved with Breast Intentions (S03E06)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Chicagská metoda (S14E19)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
Vykoupení (S14E13)
2007 Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Výpadek (S14E07)
Tíha (S14E04)
další epizody (8)
2006 Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Důvod věřit (S13E08)
Ames v. Kovac (S13E05)
další epizody (8)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Dům snů (S12E06)
další epizody (9)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Čas smrti (S11E06)
Carterův den (S11E03)
další epizody (9)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
Občas to nevyjde (S10E04)
Dopis pro Abby (S10E03)
další epizody (8)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
Naděje umírá poslední (S09E06)
Vzpoura (S09E03)
další epizody (7)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
Nabídka a poptávka (S08E06)
Krev, cukr, sex a kouzla (S08E03)
další epizody (7)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Návštěva (S07E06)
Mars útočí (S07E03)
další epizody (7)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Klid divočiny (S06E06)
Greene bledne závistí (S06E03)
další epizody (7)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Pevné spojení (S05E06)
Koně se také léčí (S05E03)
1997 Hráči (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 In Your Face

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace