foto

Amber Rose

  • nar. 21.10.1983 (35 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 What Happened Last Night
2015 Sister Code
2014 School Dance
2012 Gang of Roses 2: Next Generation

TV seriály

2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Madonna/Whore (S04E05)
2015 Black-ish (TV seriál)
Charlie in Charge (S02E07)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Last F**kable Day (S03E01)
2014 Selfie (TV seriál)

Dokumentární

2005 Strašení (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Nicki Minaj ft. Sean Garrett - Massive Attack (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2006 Hills, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace