foto

Arkadiusz Brykalski

  • nar. 1971
    Szczecin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hura. Wciąż żyjemy!
2019 Solid Gold
2018 Nina

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Na wieki moja (E01)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Szóstka (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
2018 1983 (TV seriál)
Azyl (E05)
Systém (E03)
Oko za oko (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (16)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (5)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Witaminy śmierci (S08E12)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (8)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powódź (S05E02)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky