foto

Georgina Amorós

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Festival pana Rifkina
2017 Es por tu bien
2016 Tini: Violettina proměna
2008 Mrtvá ruko, zaklepej (TV film)
2005 Más que hermanos (TV film)
2004 Febrer

TV seriály

2020 Elita (TV seriál)
Polo (S03E08)
Nadia a Omar (S03E07)
Rebeca (S03E06)
další epizody (8)
2019 Benvinguts a la família (TV seriál)
La boda (S02E13)
L'estafa (S02E12)
El nínxol (S02E11)
další epizody (13)
Elita (TV seriál)
Doba pohřešování: 66 hodin (S02E06)
Doba pohřešování: 63 hodin (S02E05)
Doba pohřešování: 59 hodin (S02E04)
další epizody (5)
Vis a vis (TV seriál)
Zase doma (S04E07)
Špatný člověk (S04E06)
Zrada (S04E05)
2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
La família (S01E13)
El funeral (S01E12)
El simulacre (S01E11)
další epizody (13)
2015 Velvet (TV seriál)
A un océano de distancia (S03E11)
2014 Velvet (TV seriál)
Nová krev (S02E08)
Závazek (S01E05)
Návrat (S01E01)
2012 Violetta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky