foto

Eric Kofi Abrefa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blue Story
2018 Jurský svět: Zánik říše
Král Lear (TV film)
2016 I.T.
Snowden
2014 Železná srdce
2006 Shoot the Messenger

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Julie - NT Live 2018 (divadelní záznam)
National Theatre Live: Julie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky