foto

Luc-Martial Dagenais

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hotel Limbo
2018 The Perfect Kiss
2013 Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 L'affaire Dumont
2011 French Kiss
2009 Romaine par moins 30
2008 Další patro
Ligne brisée, La
Veřejný nepřítel č. 1
2003 La Grande séduction
1999 Lili St. Cyr
1997 J'en suis!
1990 Ding et Dong le film
1989 Comment faire l'amour avec un nègre sans se fatiguer
Papírová svatba (TV film)

TV seriály

2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
2012 Unité 9 (TV seriál)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2006 C.A. (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2001 Tribu.com (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
Masque, Le (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)
Grands procès, Les (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace