foto

Matthias Ludwig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
Unsere Jungs - Auch Strippen will gelernt sein (TV film)
2017 Berlin Halexanderplat (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
In Ayahs Augen (studentský film)
2015 Er war wieder da
2014 Red Dogz (studentský film)
2013 Řetězy lásky (studentský film)
2012 Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Steffi se to líbí
2011 Nazi goreng (studentský film)
2010 Týdenní karta

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod fährt Pedelec (S17E20)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Rivalen (E33)
Melissas Geheimnis (E32)
Milk & Honey (TV seriál)
Angebot und Nachfrage (E02)
Die Bienenkönigin (E01)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Spielfeld des Todes (S08E24)
2016 Lostfriesland (TV seriál)
2015 Neben der Spur (TV seriál)
Adrenalin (E01)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky