foto

Carlos Dorremochea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1995 Palomo cojo, El
1991 Catorce estaciones

TV seriály

2018 El Continental (TV seriál)
2017 Servir y proteger (TV seriál)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Seis hermanas (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (23)
2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2012 Imperium (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
Trpké víno (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
2001 Abogados (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky