foto

Helena Sanchis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Cinco metros cuadrados
2009 No estás sola, Sara (TV film)
2008 Agenti dementi 2
2007 Carta esférica, La
2006 El ciclo Dreyer
Hora fría, La
2005 Cuba libre
Druhé kolo
2004 XXL
¡Hay motivo!
2002 Canícula
Demasiado amor
Refugio del mal, El
2001 Clara y Elena
Salvajes
Voz de su amo, La
1999 Extraños
Pepe Guindo
Plenilunio
1997 ¿De qué se ríen las mujeres?
Šťastné časy
1996 Bwana
1994 Días contados
Todos los hombres sois iguales
1993 ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 Orchestr klub Virginia
1990 Las edades de Lulú

TV seriály

2019 Širé moře (TV seriál)
Casandra (S02E01)
2017 Holky na drátě (TV seriál)
Maroko: Láska za válečných časů (TV seriál)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (23)
2012 Imperium (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
Trpké víno (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky