foto

Nikolaj Karačencov

  • nar. 27.10.1944
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 26.10.2018 (73 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bělyje rosy. Vozvraščenije
2004 32-e děkabrja (TV film)
2003 Foto
Kolchoz intertejnment
2001 Lvinaja dolja
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1993 A vot i ja...
1992 Ubijstvo v Sunshine Menor
Udači vam, gospoda
1991 Blázni
I čjort s nami!
Příběh génia
Ženščina dlja vsech
1990 Dura
Lovuška dlja odinokogo mužčiny
1989 Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Kriminalnyj kvartet
Podzemělje věďm
1988 Miss millionerša
Raz, dva, gore - ně běda!
Světlaja ličnosť
1987 Bitva na Baltu
Muž z bulváru Kapucínů
1986 Kto vojdět v poslednij vagon
Nužnyje ljudi (TV film)
1985 Kak stať sčastlivym
Kontrakt veka
Voskresnyj papa
1984 Preždě, čem rasstaťsja
Vosem dněj naděždy
1983 Dolgaja doroga k sebe
Dětskij sad
Muži v nesnázích
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
Oslí kůže
Ostrov pokladů (TV film)
1981 Tovarišč Innokentij
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
Damy priglašajut kavalerov
1979 Císařovy nové šaty
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 1 (TV film)
Podpasok s ogurtsom (TV film)
Sherlock Holmes a doktor Watson: Krvavý nápis (TV film)
1978 Jaroslavna: Královna Francie
Koroli i kapusta
Ošibki junosti
Poka bezumstvujet mečta
Sobaka na seně (TV film)
1977 Volšebnyj fonar
1976 Dlinnoje, dlinnoje dělo
Sentimentální román
1975 Staršij syn
1974 Odinoždy odin
1970 Moja suďba
Rudé náměstí

TV seriály

2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)
1980 Elektronkova dobrodružství (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)
1976 Vojáci svobody (TV seriál)

TV pořady

1980 Benefis Taťjany Doroninoj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace