foto

Jaromír Dlouhý

  • nar. 7.1.1929 (92 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Zelená řeka (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1985 Snopy z piesku (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1983 Magma (TV film)
Predohra v mol (TV film)
1982 Podivné okolnosti (TV film)
1981 Maškaráda (TV film)
Prípad Evy Burdovej (TV film)
Syn človeka (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Dnes platí regulačný stupeň č.6 (TV film)
1977 Louis Pasteur (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
1975 Strieborný prach (TV film)
1971 Päť večerov (TV film)
1970 Dvaja (TV film)
1969 Chameleón (TV film)
Traja z 9. poschodia (TV film)
Volpone (TV film)
1968 Koniec a začiatok (TV film)
Peter a Lucia (TV film)
Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Čaj u pána senátora (TV film)
1965 Odhalenie Alžbety Báthoryčky
Žltý dostavník (TV film)
1964 Šesť postáv hľadá autora (TV film)
1963 Kar na konci roka (TV film)
1962 Výlet po Dunaji
1961 Vždy možno začať
1960 Skalní v ofsajde
1959 Prvák

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1977 Louis Pasteur (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky