foto

Andreas Steinhöfel

  • nar. 4.1.1962 (58 let)
    Battenberg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Rico a Oskar, ukradený kámen - kniha
Střed mého světa - kniha
2015 Rico a Oskar, zlomené srdce - kniha
2014 Rico a Oskar, malí detektivové - kniha
2013 Příběh Vánoční noci - kniha
2011 Gekidnapped (studentský film) - povídka
2005 Vánoční los - kniha
1994 Paul IV. - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
Gegenüberstellungen (E05)
Flüchtlinge (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky