foto

Aziz Akazim

  • nar. 5.12.1993 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De belofte van Pisa
2015 Geen koningen in ons bloed (TV film)
2013 Wolf
2012 Snackbar

TV seriály

2018 Mocro Maffia (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Lijn 32 (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky