foto

Masataka Naruse

  • nar. 27.2.1950 (69 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Out & Out
2017 Ojafukó jakuša
2016 Minbó
2005 Gokudô no onna-tachi: Jôen
1999 Kyohansha
1989 Orugoru
Únos Šogunova následníka
1986 Gokudó no onnatači
1985 Hagoku (TV film)
Hana ičimonme
Kai
Nidaime wa Christian
1984 Keidži monogatari 3: Šiosai no uta
Kita no hotaru
Šura no mure
1983 Gejša
Nogare no mači
Satomi hakkenden
1982 Jadžú deka
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 2 (TV film)
1981 Bókenša kamikaze
Makai tenšó
Toritate no kagajaki
1978 Kaerazaru hibi
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
1977 Doberman deka
Jigoku no tenshi: Akai bakuon
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo
Onna gokumon-chô: Hikisakareta nisô
Piranha-gundan: Daboshatsu no ten
1976 Jakuza no hakaba: Kučinaši no hana
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
Zeččó no onna
Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1975 Kenkei tai sošiki bórjoku
Šin Džingi naku tatakai: Kumičó no kubi
1974 Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Sukeban: Taiman šóbu
Sukeban: Tamatsuki asobi
Šin Džingi naki tatakai
1973 Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Furjó anegoden: Inošika Očó
Kyôfu joshi kôkô: Animal dôkyôsei
Sukeban
1972 Kyôfu joshikôkô: Onna bôryoku kyôshitsu
Onsen suppon geiša
Sukeban guerilla
Tokugawa sekkusu kinshi-rei: shikijô daimyô
1971 Sukeban burúsu: Mesubači no gjakušú

TV seriály

2013 Óoka Ečizen (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky