foto

Matt Mariano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Feast of the Seven Fishes
2013 Super Clyde (TV film)
The Charlatan
2007 Mlátička
2005 Love & Suicide
2004 Mitchellville (TV film)

TV seriály

2018 Alexa a Katie (TV seriál)
2014 Millerovi (TV seriál)
Mother's Day (S01E23)
Walk-n-Wave (S01E18)
Plus One (S01E17)
další epizody (5)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
Jak jsem našel svoji vášeň (S04E21)
Nejlepší přítel člověka (S04E20)
další epizody (12)
2013 Family Tools (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
You're in Trouble (S01E09)
The Talk (S01E07)
Stuff (S01E06)
další epizody (6)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Včelí příběh (S04E10)
Chance, který ukradl Vánoce (S04E09)
Funkční dysfunkce (S04E08)
další epizody (22)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Úchylná veverka (S03E09)
Dobročinný pochod (S03E08)
další epizody (22)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Život bez Hope (S02E10)
Násilník (S02E09)
Chlapogurt (S02E08)
další epizody (21)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Příběh hraček (S01E11)
Kývání (S01E10)
Díkůvzdání (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2013 Armáda duchů
2002 Evolution (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky