Reklama

Reklama

Julija Pěresild

Julija Pěresild

nar. 05.09.1984 (39 let)
Pskov, Sovětský svaz

Biografie (1)

Sympatická nadaná plavovláska Julia Sergejevna Peresild se narodila 5. září 1984 ve městě Pskov. Je to jedno z nejstarších ruských měst, nachází se v Severozápadním federálním okruhu Ruské federace. Tam po ukončení povinné jedenáctiletky, kde získala střední vzdělání, nastoupila do Pskovského pedagogického institutu na Fakultě ruské filologie. Po roce ale odešla do Moskvy, kde byla přijata na Ruské akademii divadelních umění, nejstarší a největší divadelní škole v… (více)

Zajímavosti (4)

The Challenge (2023)

  • 17. října 2021 přistála loď Sojuz MS-19 na Mezinárodní vesmírnou stanici s profesionálním kosmonautem Antonem Škaplerovem, včetně herečky Juliji Peresildové a režiséra Šipenkova. První filmové záběry byly pořízeny již při letu na ISS. (formelin)

Bitva o Sevastopol (2015)

  • Přibližně v 71. minutě filmu, když Ludmila (Julija Peresild) podává Borisovi (Nikita Tarasov) papíry o zdravotní způsobilosti, zdravotní sestra zmíní jistého Sidorenka. Ivan Sidorenko byl sovětský odstřelovač, který měl nejvíce přímo potvrzených zásahů - 500. [Zdroj: Wikipedia.cz] (PozorGranat)

Galerie (124)

Reklama

Herečka

Host

Pořady
2012

Večernij Urgant

Ovládací panel

Fanklub

(12)

Reklama

Reklama