foto

Julija Pěresild

  • nar. 5.9.1984 (34 let)
    Pskov, Sovětský svaz

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Bitva o Sevastopol (2015)

    - Přibližně v 71. minutě filmu, když Ludmila (Julija Peresild) podává Borisovi (Nikita Tarasov) papíry o zdravotní způsobilosti, zdravotní sestra zmíní jistého Sidorenka. Ivan Sidorenko byl sovětský odstřelovač, který měl nejvíce přímo potvrzených zásahů - 500. [Zdroj: Wikipedia.cz] (PozorGranat)

  • Bitva o Sevastopol (2015)

    - Na rozdíl od filmového scénáře, Ljudmila (Julija Peresild) byla již před válkou vdaná a měla syna. (willy1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Esau
Sheena667
2018 Belyje noči
Černovik
2017 Cholodnoje tango
Konvert
2016 Geroj
Ja - učitěl
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Marafon
O čjom molčat děvuški
Paradžanov
Weekend
2012 V mlze
2011 Pět nevěst
2010 Karusel (TV film)
Kraj
Podsadnoj
2009 Poceluj krevetky
2008 Zajatec

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
2012 Zonnentau (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace