foto

Leah Remini

  • nar. 15.6.1970 (48 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka s rakouskými, ale i italskými předky se narodila bývalé ředitelce školy Victorii Marshallové a Georgi Reminimu, majiteli společnosti zpracující azbest. Nejlépe je známá z role Carrie Heffernanové z amerického sitkomu KING OF QUEENS (Dva z Queensu). Má také starší sestru Nicole, která se také objevila v KING OF QUEENS, má i čtyři nevlastní sestry Christinu, Elizabeth, Stephanie a Shannon. Leah se ve 13 letech přestěhovala spolu s matkou a sestrou do Los Angeles, ve 14 neposlechla matku a opustila školu a začala pracovat. Vystřídala spoustu zaměstnání například dělala číšnici, nebo zřizovala pojištění aut.

Její první role v televizi byla v jedné epizodě seriálu HEAD OF THE CLASS. Později se objevila jako dcera číšnice Carly ve dvou epizodách populárního seriálu CHEERS. Mimo jiné si zahrála i v komediálních seriálech LIVING DOLL, který vycházel ze seriálu WHO'S THE BOSS nebo SAVED BY THE BELL či THE COMMISH. Hlavně se ale proslavila v roli Terri Reynoldsové v komediálním seriálu FIRED UP. Ale nejvíce je proslavená rolí manželky Douga, Carrie ze sitkomu KING OF QUEENS ve kterém vydržela od začátku, až do jeho ukončení devátou sezónou. Leah je pořád v kontaktu s Kevinem Jamesem, který Douga hrál.

Zahrála si jako host v seriálech EVENING SHADE, RENEGADE (Odpadlík), DIAGNOSIS: MURDER (Diagnóza: vražda) nebo NYPD BLUE (Policie New York). Ucházela se o roli Monicy Gellerové v seriálu FRIENDS (Přátelé), roli sice nedostala, ale objevila se v první sérii jako host. Leah se účastnila spolu s Playmate Jenny McCarthy a s Chelsea Hadler internetového seriálu IN THE MOTHERHOOD.

Leah Remini si po několikaletém vztahu vzala zpěváka a herce Angela Pagana a má s ním dceru. Leah je také propagátorkou a členkou víry Scientologie a byla na svatbě dvou nejslavnějších členů Toma Cruise a Katie Holmes. Skončila na 19. místě žebříčku 102 nejkrásnějších žen světa časopisu Stuff a její postava Carrie Heffernanové byla zvolena nejvíc sexy ženou v domácnosti. Ve volných chvílích zpívá Leah s kamarády karaoke.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2018 Znovu ve hře
2017 Handsome
Mad Families
The Clapper
2010 It Takes a Village (TV film)
2009 Married Not Dead (TV film)
2003 Mládí v trapu
1997 Critics and Other Freaks
1995 Glory Daze
Star Witness (TV film)
1993 Harlan & Merleen (TV film)
1992 Getting Up and Going Home (TV film)

TV seriály

2017 Kevin si počká (TV seriál)
Sting of Queens: Part Two (S01E24)
Sting of Queens: Part One (S01E23)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2013 Family Tools (TV seriál)
2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Single Spaced (S09E11)
další epizody (8)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Major Disturbance (S09E04)
Moxie Moron (S09E03)
další epizody (17)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Raygin' Bulls (S08E10)
G'Night, Stalker (S08E09)
další epizody (26)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Silent Mite (S07E07)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Name Dropper (S07E05)
další epizody (20)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
další epizody (25)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Loaner Car (S05E10)
Connect Four (S05E09)
další epizody (24)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (26)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Work Related (S03E10)
Twisted Sitters (S03E09)
další epizody (24)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Net Prophets (S02E12)
Sparing Carrie (S02E11)
Roamin' Holiday (S02E10)
další epizody (25)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Fixer Upper (S01E12)
Noel Cowards (S01E11)
Supermarket Story (S01E10)
další epizody (12)
1997 Fired Up (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Narodil se kluk (S01E23)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
The Man in the Family (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Normal Life (TV seriál)
1989 Living Dolls (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2016 Leah Remini: Scientology and the Aftermath (TV seriál)
2001 I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film)
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2015 Leah Reminiová: vše je relativní (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
Howard Stern (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace