foto

Eva Donge

  • nar. 1929
    Argentina
  • zem. 22.2.1981
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Idilio de estación, Un
1966 Castigo al traidor
Romeo y Julieta (TV film)
1958 El hombre y su noche
1955 Los troperos
1950 Fangio, el demonio de las pistas

TV seriály

1980 Trampa para un soñador (TV seriál)
1975 Tu rebelde ternura (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky