foto

Antulio Jiménez Pons

  • nar. 28.7.1928 (92 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1973 Diles que no me maten

TV seriály

2001 Jako ve filmu (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
Proč mě nikdo nemá rád (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)
1998 Perla (TV seriál)
1997 Alma no tiene color, El (TV seriál)
Mi querida Isabel (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
María José (TV seriál)
Pobre niña rica (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1971 Lucia Sombra (TV seriál)
1970 Encrucijada (TV seriál)
Gata, La (TV seriál)
1968 Mariana (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1975 Acapulco 12-22

TV seriály

2001 Jako ve filmu (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
Proč mě nikdo nemá rád (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1951 Acá las tortas
1950 Zapomenutí

Kameramanská filmografie

TV seriály

1997 Alma no tiene color, El (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
1970 Encrucijada (TV seriál)
1967 Incertidumbre (TV seriál)
1963 Secreto, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky