foto

Miloslav Kročil

  • nar. 1941
    Vyškovec, Československo
  • zem. 28.10.2014
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Parazit (divadelní záznam)
1989 Papírový most (TV film)
Smrt v kruhu (TV film)
Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Satelit (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1984 Divočák (TV film)
1982 Motiv (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1980 Rváč (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
Historie dirigenta Kaliny (TV film)
1977 Zrcadlení
1975 Přebytečná pravda (TV film)
1973 Klec (TV film)
1965 Perlový náhrdelník
1964 První den mého syna

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Akce: Sešit 1 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace