foto

Dirk Zeelenberg

  • nar. 11.3.1969 (50 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Familieweekend
2014 Hartenstraat
Toscaanse bruiloft
2013 Leve Boerenliefde
2011 De president
2009 Peklo 63
Třetí poločas
2008 Vox Populi
2007 Sextet
2006 Černá kniha
2005 Allerzielen
2004 Simon
2002 'n stukje humor
1999 De boekverfilming
Man, vrouw, hondje (TV film)
1998 Het 14e kippetje
1995 Antonia
De schaduwlopers
1990 Romeo

TV seriály

2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2010 Feuten (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
De Middeleeuwen (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Blauw blauw (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
Mus (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2009 De TV kantine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky