foto

Ladislav Smoček

  • nar. 24.8.1932 (87 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1987 Bitva na kopci (TV film)
1967 Piknik

Divadelní záznam

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
2013 Záměna (divadelní záznam)
2012 Na útěku (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
2006 Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1996 Poprask na laguně (divadelní záznam)
1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
1983 Hráči (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Bitva na kopci (TV film)
1967 Piknik

Divadelní záznam

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam) - divadelní hra
1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
Na plovárně (TV pořad)