foto

Ladislav Smoček

  • nar. 24.8.1932 (86 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kawasakiho růže
Rytmus v patách (TV film)
1970 Vražda Ing. Čerta
1966 Poklad byzantského kupce
Transit Carlsbad
1965 Zločin v dívčí škole

Dokumentární

2015 Magický Činoherní klub (TV seriál)
2014 Tajemství Jiřího Hrzána (TV film)
Československý filmový zázrak (TV seriál)
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Libuše Šafránková (S05E08)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Josef Abrhám (S01E11)
Petr Nárožný (S01E01)
Zlatá šedesátá (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Tak to byl Zahajda (S10E03)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Milana Heina (S03E34)
2006 Ladislav Smoček (TV film)
Česká divadelní režie: Ladislav Smoček (TV film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Oči Petra Čepka (S01E13)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
Na plovárně (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
2013 Záměna (divadelní záznam)
2012 Na útěku (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
2006 Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1996 Poprask na laguně (divadelní záznam)
1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
1987 Bitva na kopci (TV film)
1983 Hráči (divadelní záznam)
1967 Piknik

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam) - divadelní hra
1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
1987 Bitva na kopci (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace