foto

Terence Donovan

  • nar. 28.10.1942 (76 let)
    Staines, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Puppy
2003 Horseplay
1990 Křižovatka života a smrti
1987 Room to Move (TV film)
Running from the Guns
1986 Death of a Soldier
Emma's War
Žít na vlastní pěst (TV film)
1983 Winds of Jarrah, The
1982 Muž od Sněžné řeky
1981 Divné chování
Palác vraků
1980 Krotitel Morant
1979 Money Movers
1978 Getting of Wisdom, The
1977 Going Home (TV film)
1968 Oliver!

TV seriály

2002 MDA (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1990 Flair (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Joe Wilson (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
Winners (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1977 Cop Shop (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
Tandarra (TV seriál)
1975 Solo One (TV seriál)
1974 Zlatá horečka (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace