foto

Lorraine Bayly

  • nar. 16.1.1937 (84 let)
    Narandra, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Locks of Love
2004 Through My Eyes (TV film)
1982 Muž od Sněžné řeky
1980 Fatty Finn
1975 Divoký poník

TV seriály

2000 Pizza (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Grim Pickings (TV seriál)
1986 The Challenge (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
1970 The Link Men (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1966 The Interpretaris (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky