foto

Juan Ribó

  • nar. 1.8.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Slepá slepice
1994 Cautivos de la sombra
1993 Hay que zurrar a los pobres
1991 Sám nebo s dalšími
1976 Černý meč
1975 La encadenada
Vicio y la virtud, El
1974 Dlouhá červencová noc
1971 Pubertinaje

TV seriály

2015 Seis hermanas (TV seriál)
2014 Velvet (TV seriál)
El gran día (S01E09)
El día después (S01E07)
París (S01E06)
další epizody (8)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky