foto

Ana Labordeta

  • nar. 19.8.1965 (54 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Embarazados
2010 Plány na zítra
2007 Quiéreme
2003 Soldados de Salamina
2002 Primer y último amor
2000 Mistrovské dílo
1995 Casa en las afueras, Una
Oh, cielos
1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)

TV seriály

2018 La catedral del mar (TV seriál)
Sabuesos (TV seriál)
2014 Velvet (TV seriál)
Los restos del naufragio (S01E10)
El gran día (S01E09)
París (S01E06)
další epizody (5)
Víctor Ros (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Crónicas urbanas (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 VII premios Max de las artes escénicas (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky