foto

Anežka Matušinská

  • nar. 24.12.1996 (24 let)

Biografie

Česká herečka Anežka Matušinská se narodila v Praze. Od mala se zajímala o herectví a v roce 2019 vystudovala herectví a moderování na VOŠ herecké. Hraje v češtině a angličtině.

(ČSFD.cz)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Stáří není pro sraby
Vila
2020 Bludy
Nikki
2018 Babylon (studentský film)

TV seriály

2020 Po hlavě (TV seriál)
Sladká nevědomost (E07)
2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Nebudu vám lhát (S04E25)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky