foto

Perry Benson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Accident Man
My Life Story
2012 Já, Anna
Vinyl
2011 Anuvahood
2010 Dead Cert
2008 Mamka & taťka
Somers Town
2007 Where Have I Been All Your Life?
2006 Pitva mimozemšťana
Taková je Anglie
2005 What Goes Up (Must Come Down)
2003 Nestoudník
Trest smrti
2001 Redemption Road
Ten uprostřed
2000 Love, Honour and Obey
Poslední útočiště
1999 Last Seduction II, The
1998 Poslední střih
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
Sardines (TV film)
1986 Sid a Nancy
1984 Mnoho povyku pro nic (TV film)
Stars of the Roller State Disco (TV film)
1983 Přesný jako smrt
1982 The Island of Adventure
1979 Spodina
Zrození Beatles
1978 The Class of Miss MacMichael
1974 What's Next? (TV film)
Where's Johnny?

TV seriály

2015 This Is England '90 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2013 Man Down (TV seriál)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2008 Moje rodina (TV seriál)
Loupež má krátké nohy (S08E02)
2005 Funland (TV seriál)
2004 Top Buzzer (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 Operation Good Guys (TV seriál)
1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
1991 Real McCoy, The (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Čas (S02E05)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
Čáryčichač a lovec čarodějnic (S01E05)
1980 Going Out (TV seriál)
Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace